Expeditie Agile

Ervaar het zelf

Tijdens Expeditie Agile word je helemaal ondergedompeld in de wereld van Agile. In de speelse, interactieve workshop leert en ervaar je wat de Agile principes inhouden en waar je in de praktijk tegenaan kunt lopen. Saamhorigheid, spanningen, conflicten, vrolijke momenten van triomf en ontlading. Tijdens de expeditie maak je het allemaal mee! Samen gaan we aan de slag met de rollen, taken, tools, teamdynamiek en andere uitdagingen van werken in een Agile omgeving. 

Uitsluitend maatwerk! 

Expeditie Agile kan worden ingezet voor teams die al langere tijd met Agile werken, maar ook voor teams die de omslag nog moeten maken. De exacte invulling van het programma is afhankelijk van de positie van de deelnemers in de organisatie en de vragen die in de groep leven. De workshop is daarmee geschikt voor iedereen en kan op verschillende niveau’s worden ingezet.


Managers en leidinggevenden zitten vaak met vragen als: 

  • Hoe kunnen we een lerende organisatie ontwikkelen? 
  • Wat is de impact van Agile op het beoordelingsproces?
  • Wat is de toegevoegde waarde van portfolio management en hoe kunnen we dit inrichten?    

Individuele scrumteams of andere medewerkers die Agile in hun dagelijks werk willen integreren, krijgen tijdens de expeditie meer inzicht in zaken als:

  • Hoe kunnen we de sprints realistischer plannen?
  • Aan welke criteria moet een userstory voldoen? Wat is onze definition of done? 
  • Hoe kunnen we de onderlinge samenwerking verbeteren en ervoor zorgen dat iedereen in het team optimaal tot zijn recht komt? 

Interesse?

Wil je je team meenemen op expeditie door de wondere wereld van Agile? Dat kan! Neem gerust contact met ons op.