Een Agile transitie is een reis

Een Agile transitie is een reis zonder vastomlijnde eindbestemming. Hoe bepaalt je of je op de goede weg zit. We snappen dat je graag wilt weten waar jouw organisatie staat. 

Agile Maturity Assessment

Een Agile transitie is een reis zonder vastomlijnde eindbestemming. Hoe bepaal je of je op de goede weg zit. We snappen dat je graag wilt weten waar jouw organisatie staat. Met een Agile Maturity Assesment kunnen we vaststellen welke mate van volwassenheid de organisatie op alle niveau’s binnen de organisatie bereikt heeft. Aan de hand van de uitkomsten hiervan kun je bepalen waar je moet bijsturen om dichter bij het einddoel te komen.

Teamontwikkeling


In een Agile omgeving draait het allemaal om multidisciplinaire teams van medewerkers die intensief met elkaar samenwerken. De teams zijn zelforganiserenden autonoom. Dit vraagt om een nieuwe manier van coaching. 

Personal coaching


Het werken in een Agile omgeving werken brengt veel uitdagingen met zich mee.  Er wordt een hoge mate van zelfstandigheid, betrokkenheid en volwassenheid van medewerkers gevraagd. Om medewerkers te helpen hierin hun weg te vinden, bieden we ook personal coaching aan.