Personal coaching

Zelfstandigheid en betrokkenheid 

Het werken in een Agile omgeving werken brengt veel uitdagingen met zich mee.  Er wordt een hoge mate van zelfstandigheid, betrokkenheid en volwassenheid van medewerkers gevraagd. Om medewerkers te helpen hierin hun weg te vinden, bieden we ook personal coaching aan. 

Het aanbod

Bridgin.it biedt één op één coaching aan waarbij we samen met de medewerker op zoek gaan naar de factoren en patronen die belemmerend werken. De coaches van Bridgin.it  dragen hiervoor geen kant-en-klaar oplossingen aan, maar wel inzichten en handvatten waar medewerkers zelf mee aan de slag kunnen gaan. 

Werkwijze

Elk personal coachingstraject begint met een intake. Het is belangrijk dat er een klik is tussen de coach en medewerker. Als die er is, dan gaan we op zoek naar de coachvraag waarmee we aan de slag gaan. 

Tijdens het traject komen de coach en medewerker regelmatig bij elkaar. De frequentie en duur van deze gesprekken wordt in overleg besloten. Persoonlijke coaching is altijd maatwerk! 

Voor wie?

Persoonlijke coaching is interessant voor werknemers die nog niet lang binnen een Agile organisatie werken en zich hierin graag verder willen ontwikkelen. Het is ook geschikt voor medewerkers die al wat langer in een bepaalde rol zitten en met bepaalde vragen zitten. 

Tijdens de coaching kan het zowel om vragen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling gaan, als om Agile-gerelateerde coachingsvragen. Enkele voorbeelden: 

  • Een scrummaster die het team beter wil faciliteren en motiveren.
  • Een developer die zich graag een meer senior rol in het team wil vervullen.
  • Een productowner die zijn dagelijkse werkzaamheden graag goed wil combineren met zijn productowner rol


Interesse?

Onze Agile coaches vertellen je graag meer over deze bijzondere vorm van coaching. Neem gerust contact met ons op.